Fenerbahçeli Meireles yanlış tedavi mi gördü

/ Kaynak: AA
Fenerbahçeli Meireles yanlış tedavi mi gördü

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Portekizli oyuncusu Raul Meireles, sakatlığıyla ilgili yanlış tedavi uygulandığı yönünde basına yansıyan haberleri yalanladı

Portekiz Milli Takımı kampında sakatlık yaşaması nedeniyle Türkiye dönen ve tedavisine Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde devam edilen Raul Meireles, FB TV'ye yaptığı açıklamada basında sakatlığı ilgili yer alan haberleri yalanlayarak, kendisine Fenerbahçe'de yanlış tedavi uygulanmadığını söyledi. Sakatlığı hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında Portekiz Milli Takımı doktoruyla da konuştuğunu aktaran Meireles, şu ifadeleri kullandı: "Oradaki doktorumuz, yanlış tedavi uygulandığına dair bir şey söylenmediğini bana belirtti. Bu şekilde çıkan haberler tamamen yalandır. Portekiz Milli Takımı doktoru kesinlikle böyle bir şey söylemedi. Fenerbahçe Kulübü doktoru ile Portekiz Milli Takımı'nın doktoru da zaten her zaman iletişim halinde. Burada harika bir sağlık ekibe var. Mükemmel bir şekilde tedavilerimizi sürdürüyoruz. En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum." Burak Kunduracıoğlu'nun kendisine, milli takıma gitmemesi tavsiyesinde bulunduğunu, ancak iyi hissetmesi nedeniyle gittiğini dile getiren Portekizli oyuncu, şunları kaydetti:
"Milli takımda ağrı hissedince, doğrudan kulübüme, Fenerbahçe'ye döndüm. Tedavime burada devam etmenin en iyi seçenek olacağını düşündüm. Ben ülkem adına forma giyebilmek için, oynayabilmek için oraya gittim. Fakat böyle bir durum olunca, burada tedavime devam etmek için döndüm. Gitmeden önce buradaki doktorumuz Burak Kunduracıoğlu'yla da konuşmuştum. Zaten buradaki doktorumuz ile Portekiz Milli Takımı doktoru iletişim halindeydi. Burak Kunduracıoğlu, yaptığımız görüşmede milli takıma gitmemem gerektiğini söylemişti. Milli takım benim için önemliydi ve kendimi iyi hissettiğim için gittim. Orada da da tedavi sürecime devam ettim. Fakat bu ağrılar olunca, geri döndüm ve şu anda tedavimi burada sürdürüyorum."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...