Fenerbahçe'den 'Meireles' açıklaması

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe'den 'Meireles' açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli futbolcu Raul Meireles hakkında çıkan 'yanlış tedavi' haberlerini yalanladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: nbsp;Sakatlığının nüksetmesi üzerine Portekiz Milli Takım kadrosundan ayrılarak, Can Bartu Tesisleri'nde sağlık ekibimizi tarafından tedavisine devam edilen Raul Meireles, basında sakatlığı ilgili yer alan haberleri yalanlayarak, kendisine Fenerbahçe'de yanlış tedavi uygulanmadığını söyledi. Çıkan haberler üzerine Portekiz Milli Takım Doktoruyla da konuştuğunu ve onların da böyle bir demecinin bulunmadığını öğrendiğini belirten Raul Meireles, zaten her iki sağlık ekibinin sürekli iletişim halinde olduğunu da kaydetti.

MEIRELES DE KONUŞTU
FB TV'ye açıklamalar yapan Raul Meireles, "Milli takımdaydım. Milli takımda ağrı hissedince, doğrudan kulübüme, Fenerbahçe'ye döndüm. Tedavime burada devam etmenin en iyi seçenek olacağını düşündüm. Sonuçta oraya gitme sebebim de; milli takım... Benim için önemli, benim ülkem. Ben ülkem adına forma giyebilmek için, oynayabilmek için oraya gittim. Fakat böyle bir durum olunca, burada tedavime devam etmek için döndüm. Gitmeden önce buradaki doktorumuzla da konuşmuştum. Zaten buradaki doktorumuz Burak Bey ile Portekiz Milli Takım Doktoru Doktoru Jonas Bey de iletişim halindeydi. Ben buradayken, Fenerbahçe Kulübü'nün Doktoru Sayın Burak Kunduracıoğlu ile konuşmuştum ve o bana gitmemem gerektiğini söylemişti. Fakat ben kendimi iyi hissettim. Sonuçta ben milli takım için her zaman oynamak istediğimi de belirtiyorum. Milli takım benim için önemliydi ve kendimi iyi hissettiğim için de gittim. Orada da, Portekiz Milli Takımı'nda da tedavi sürecime devam ettim. Fakat bu ağrılar olunca, geri döndüm ve şu anda tedavimi burada sürdürüyorum" dedi. nbsp;Sakatlığı hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında Meireles, "Bugün Türk Basınında bazı haberler duydum. Oradaki doktorumuzla (Portekiz Milli Takım Doktoru) da konuştum. Oradaki doktorumuz yanlış tedavi uygulandığına dair bir şey söylenmediğini bana belirtti. Bu şekilde çıkan haberler tamamen yalandır. Portekiz Milli Takım Doktoru kesinlikle böyle bir şey söylemedi. Ben neden böyle yaptıklarını bilmiyorum. Devamlı yalan haberler görüyorum. Fenerbahçe Kulübü'nün doktoru ile Portekiz Milli Takımı'nın doktoru da zaten her zaman iletişim halinde. Benim tek bildiğim şey: Burada harika bir sağlık ekibe var ve mükemmel bir şekilde tedavilerimizi sürdürüyoruz. En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum" diye konuştu.

"İLETİŞİM HALİNDELER"
Sağlık ekiplerinin sürekli iletişim halinde olduğunu yineleyen Meireles, "Fenerbahçe Kulübü'nün doktoru ile Portekiz Milli Takım doktorunun sürekli aralarında mesajlaşarak, maille haberleşerek durumumdan her zaman haberdar oldular, her zaman iletişim halindelerdi. Şu anda tedavime devam etmek ve en kısa sürede tekrardan takımımdaki yerimi almak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...