Anadolu Efes ile Galatasaray 93. randevuda

/ Kaynak: AA
Anadolu Efes ile Galatasaray 93. randevuda

SPOR Haberleri  / AA

2013-2014 sezonunun ilk haftasında yarın karşılaşacak Anadolu Efes ile Galatasaray Liv Hospital, 93. kez resmi maçlarda birbirlerine rakip olacak.

Anadolu Efes Kulübü'nden alınan bilgiye göre, iki ekip arasında geride kalan 92 resmi maçın 68'ini Anadolu Efes, 24'ünü Galatasaray kazandı. Lacivert-beyazlıların, Galatasaray ile ligde yaptığı 85 karşılaşmada 62 galibiyet, 23 mağlubiyet aldığı vurgulanırken, Türkiye Kupası'nda oynanan 6 karşılaşmada ise Anadolu Efes'in 5 kez, sarı-kırmızılıların da 1 kez galip geldiği aktarıldı. İki takım arasında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda oynanan tek maçta ise Anadolu Efes galip geldi.
Anadolu Efes 1269. kez sahada olacak Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital karşısında ulusal organizasyonlardaki 1269. resmi maçına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, Türkiye Basketbol Ligleri'nde bugüne kadar 1161, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 19, Türkiye Kupası'nda 85, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası'nda 2 ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nda da 1 kez mücadele etti. Lig tarihinde bugüne kadar 1161 müsabaka oynayan Anadolu Efes, 906 galibiyet, 252 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...