HSBC'den toplam 1,2 milyon dolarlık sosyal sorumluluk projeleri

HSBC'den toplam 1,2 milyon dolarlık sosyal sorumluluk projeleri

Ekonomi Haberleri

HSBC Türkiye, eğitim, çevre ve toplumsal kalkınma alanlarında üç yeni sosyal sorumluluk projesi için 1,2 milyon dolarlık kaynak sağladığını belirtti.

HSBC Türkiye, "Geleceğe Gönüllüyüz" sloganıyla eğitim, çevre ve toplumsal kalkınma alanlarında üç yeni sosyal sorumluluk projesi başlattı. Banka, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla yaz okulları ve anne destek programı, WWF Türkiye ile "Su varsa gelecek var" ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'yla da "Aynı gökyüzüne bakıyoruz" projelerini hayata geçiriyor. HSBC Türkiye Genel Müdürü Martin Spurling, bu projelerde kullanılmak üzere Future First ve bankanın Su Programı Fonu'ndan üç yıl için toplam 1.2 milyon dolarlık kaynak sağladıklarını ifade etti. Spurling, bankanın globalde sosyal sorumluluk projelerine yılda 100 milyon dolarlık katkıda bulunduklarını açıkladı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...