Futbolculara bilgisayar oyunu yasaklandı

/ Kaynak: CHA
Futbolculara bilgisayar oyunu yasaklandı

SPOR Haberleri  / CHA

İngiliz ikinci futbol ligi ekiplerinden Leyton Orient takımı oyuncuların FIFA 14 bilgisayar futbol oynunu maç gününde oynamalarını yasakladığı belirtildi.

İngiliz ikinci futbol ligi ekiplerinden Leyton Orient takımı oyuncuların FIFA 14 bilgisayar futbol oynunu maç gününde oynamalarını yasakladığı belirtildi. nbsp;Kulübün bu kararı almasına gerekçe olarak çoğu oyuncunun saatlerce maç hazırlığı yapmak yerine bu oynu oynamaları gösterildi. Yeni futbol sezonuna mükemmel bir başlangıç yapan ikinci lig ekibi, ligdeki ilk sekiz maçını kazandı ama FIFA 14 oyununun çıktığı 27 Eylül tarihinden beri maç kazanamayarak ilginç bir istatistik ortaya koydu. nbsp;Leyton Orient'in iletişim yöneticisi Jonny Davies futbolcuların yeni FIFA 14 oynuna kilitlendiklerini belirterek, kulübün teknik patronu Russell Slade'in, saatlerce bilgisayar oynunda futbol oynamanın gerçek alanda iyi bir performansa taşımadığını söylediğini aktardı. Yasak gerçekten de etkisini gösterdi ve takım geçtiğimiz günlerde FA Trophy'yi kupa müsabakasında yenerek tur atladı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...