Terim ve Van Gaal'dan sürpriz karar

Terim ve Van Gaal'dan sürpriz karar

SPOR Haberleri

Milli Takım'da cezalı duruma düşen Caner Erkin kamptan ayrılmazken, Hollanda'da da kart cezalısı olan de Jong'un milli takımla kalmasına karar verildi.

A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürürken, Caner Erkin için sürpriz bir haber geldi. Estonya maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Hollanda maçında cezalı duruma düşen Caner Erkin'in, takım ile kampa devam ettiği belirtildi. Takım arkadaşlarıyla olmak isteyen Caner Erkin için A Milli Takım teknik heyetinin Fenerbahçe Kulübü'nden onay aldığı kaydedildi.

HOLLANDA'DA DE JONG AYRILMADI

Öte yandan Hollanda da cezalı oyuncusu için aynı formülü uyguladı. Macaristan ile oynanan ve 8-1 gibi farklı bir skorla sona eren karşılaşmada sarı kart görerek sarı kart cezalısı olan Nigel de Jong, milli takım kampından ayrılmadı.

Gördüğü sarı kart sonrasında teknik direktör Louis van Gaal'in eleştirilerine maruz kalan De Jong'un, Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak Türkiye maçında da takımın yanında yer almak istediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...