Justin Bieber, kavga sırasında 40 bin dolarlık kolyesini kaybetti

Justin Bieber, kavga sırasında 40 bin dolarlık kolyesini kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, Toronto'daki bir gece kulübünde yaşadığı kavga sırasında 40 bin dolar değerinde altın zincirini kaybetti.

Haberi Kanada'nın Star gazetesi duyurdu. Toronto'daki Union gece kulübünde kimliği belirsiz bir kişinin bir anda Bieber'in üzerine saldırmasıyla alevlenen kavganın şarkıcının korumasının araya girmesiyle son bulduğu iddia edilmişti. Daha sonra herhangi bir saldırının olmadığı, şarkıcının kulübün VIP bölümünden ayrıldığı sırada kendisiyle fotoğraf çektirmek istediği bir hayranıyla sözlü atışma yaşadığı ortaya çıktı. Haber geçen Star gazetesi, olayın yaşandığı kulübün yöneticisi Orion Bristol'ün, "Yanına hayranlarından biri yaklaştı, kısa boylu birisiydi ve agresif değildi." sözlerine yer verdi. Ünlü şarkıcının koruması, hayranının hareketini agresif olarak değerlendirince genci yere yatırdı. Bieber zarar görmedi, ancak kulüp çıkışında üzerinde altın zincirinin olmadığı fark edildi. Toronto 14. polis karakolu sözcüsü, olayla ilgili hiçbir başvurunun olmadığını ve soruşturmanın başlamadığını açıkladı.(rusyanınsesi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...