Yılın en iyi telefonu seçildi

Yılın en iyi telefonu seçildi

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvan menşeili Htc'nin akıllı telefon segmenti amiral gemisi Htc One İngiltere'de yayımlanan bir dergi tarafından, 2013 senesinin en iyi telefonu seçildi.

Mobile Choice adlı derginin yaptığı okuyucu oylamasına toplamda 21 bin kişi katıldı. One'ın en iyi akıllı telefon seçildiği bu özel yarışmada Samsung yılın en iyi üreticisi ünvanını kazanırken, Nokia Lumia 620 "Yılın En Uygun Fiyatlı Ürünü" sıfatını aldı. HTC'nin en iyi video kamera ve en iyi tasarım ödülünü de çantaya attığı Mobile Choice'un yarışmasında, Samsung Galaxy S4 yılın en yenilikçisi ödülüne layık görülmüş. Samsung'un bir başka ürünü olan Galaxy Note 2 ise en iyi multimedya telefon ünvanını almış. Sony Xperia Tablet Z en iyi tablet, Asus Fonepad en uygun fiyatlı tablet ünvanını kazanmışken, geçtiğimiz yıl Samsung Galaxy S3 yılın telefonu, üçüncü jenarasyon Apple iPad ise 2012'nin tableti seçilmişti.(teknokulis)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...