Mustafa Sarıgül adaylık sorularını cevapsız bıraktı

/ Kaynak: CHA
Mustafa Sarıgül adaylık sorularını cevapsız bıraktı

Politika Haberleri  / CHA

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Sarıgül, bir gazetecinin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı ile ilgili sorusunu, bayram mesajı vererek geçiştirdi. Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı öncesi zabıta ekipleri ve veteriner hekimlerle birlikte Ayazağa'da bulunan kurban pazarında denetlemelerde bulundu. Kurban pazarında kontroller gerçekleştiren Sarıgül, hayvan sahipleriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Sarıgül daha sonra bir derneğe bağışlamak üzere iki tane küçükbaş hayvan satın aldı. Denetlemenin ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Sarıgül, bir gazetecinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığıyla ilgili sorusuna bayram mesajıyla cevap vererek geçiştirdi. Gazetecinin sorusuna kısa bir gülümsemenin ardından "Mübarek Kurban Bayramımız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun" diye cevap veren Sarıgül, kurban sahipleriyle bayramlaştıktan sonra alandan ayrıldı.


Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...