Erkan Körüstan, 'Taraftara sonuna kadar hak veriyorum'

Erkan Körüstan, 'Taraftara sonuna kadar hak veriyorum'

SPOR Haberleri

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, lige iyi başlamadıklarını ifade ederek, 'Bursaspor'a sırt çevirmek Bursasporlu'ya yakışmaz' dedi.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, işlerin şimdilik iyi gitmediğini ancak ilerleyen dönemde istenilen düzeye geleceklerini söyledi. Kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulunan Körüstan, "Bursasporumuz'u maddi açıdan nasıl daha iyi konuma getirmenin mücadelesini verirken, diğer yandan sportif anlamda başarılı olmayı hedefledik. İlk etapta işler istediğimiz gibi başlamadı. Ancak istediğimiz düzeye gelecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. İçinde bulunduğumuz durum hepimizi üzmektedir. Taraftarımızın tepkisini anlıyor ve hak veriyorum" diye konuştu. Kimseyle kesinlikle kavga içinde olmadığına işaret eden Körüstan, "Benim yapımda kavgaya yer yoktur. Biz kavga eden değil, sorunları çözen, birlikteliği sağlayan tarafta olmalıyız. Herkes yeşil beyaz için olaya bu açıdan bakmalı. Kişiler gelir geçer ancak Bursaspor bakidir. O sebeple önce Bursasporumuz'u koruyacağız. Evet lige iyi başlamadık. Bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık, bazı maçlarda iyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Ancak ümidi kesmek, Bursaspor'a sırt çevirmek Bursasporlu'ya yakışmaz. Şuna eminim ki; Bursasporumuz kısa sürede, olması gerektiği yere, ligin üst sıralarına tırmanmaya başlayacak. Ancak bunu tek başına değil taraftarlarımızın desteğiyle yapacağız. Ben takımımıza olan inancımı yineliyorum, taraftarların da inançlarını kaybetmemelerini istiyorum. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...