Hollanda iddialı geliyor

/ Kaynak: CHA
Hollanda iddialı geliyor

SPOR Haberleri  / CHA

Liderliği garantileyen Hollanda, Türkiye ile oynayacağı gruptaki son maçın Hollanda ayağı hazırlıklarını tamamladı.

Hollanda Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Monique Kessels, Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 15 Ekim'de İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda doğru olanı yapmak zorunda olduğunu söyledi. Kessels, gruptaki son maç için bugün Amsterdam'dan Türkiye'ye hareket edeceklerini belirtirken, Nigel de Jong'un da kadroda bulunmayacağını söyledi. Kessels, İtalya'nın ünlü takımı Milan'da orta sahada görev yapan Nigel de Jong'un İtalya'ya döndüğünü söyledi. Bu arada Hollanda A Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal ve belirleyeceği bir oyuncu ile bugün akşam maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.30'da bir basın toplantısı yapacak. Toplantının ardından ise maçla ilgili son antrenmanını yapacak olan Hollanda A Milli Takımı, maç saatini beklemek üzere oteline çekilecek. Türkiye ile Hollanda D Grubu'ndaki son maçlarında yarın saat 21.00'de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Bilindiği gibi, 1998 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye, Hollanda ile Bursa'da karşılaşmış ve mücadeleyi Hakan Şükür'ün golüyle 1-0 kazanmıştı. Hollanda Milli Takımı'ndan Clarense Seedorf ise 86. dakikada penaltıyı gole çevirememişti. nbsp;
Ancak Türkiye ilk kez üst sınıftan bir takımı mağlup etmesine rağmen daha sonra deplasmanda Hollanda ile berabere kalıp bir puan alsa da Belçika, Galler ile San Marino'nun yer aldığı grupta Dünya Kupası için vize alamamıştı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...