Hollanda Milli Takımı, İstanbul'a hareket etti

/ Kaynak: CHA
Hollanda Milli Takımı, İstanbul'a hareket etti

SPOR Haberleri  / CHA

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile 15 Ekim Salı akşamı karşılaşacak olan Hollanda A Milli Futbol Takımı Amsterdam'dan hareket etti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile 15 Ekim Salı akşamı karşılaşacak olan Hollanda A Milli Futbol Takımı Amsterdam'dan hareket etti. Schiphol Havalimanı'ndan TSİ 12.45'te hareket eden Hollanda Milli Takımı'nın 16.00'da İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacağı açıklandı. Hollanda Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Monique Kessels, Hollanda Milli Takımı'nın Marriott Asia Oteli'nde konaklayacağını, bugün akşam saat 20.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basına tamamı açık bir antrenman yapacağını söyledi. Kessels, ayrıca Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal'ın bu çalışmadan önce 20.30'da yine stadyumda basın toplantısı düzenleyeceğini de söyledi. nbsp;


KUYT: MAÇI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Bu arada Hollanda NOS televizyonuna açıklamada bulunan Dirk Kuyt, Türkiye'de herkesin bu maça kilitlendiğini zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi. nbsp;Dirk Kuyt, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferi çok iyi bildiğini, Türk taraftarların büyük bir sabırsızlıkla bu maçı beklediklerini belirterek şunları söyledi: ''Sahanın atmosferini çok iyi biliyorum. İstanbul bizim milli takımımız için iyi bir deneyim olacak. Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası biletini almak için, daha doğrusu D Grubu'nda ikinci sıraya yerleşmek için son engel bizle iyi bir mücadele yapacak. Fatih Terim kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. nbsp;Fakat biz de iyi bir performans yakaladık. Türkiye karşısında kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü hedefimiz dünya klasmanında bir basamak daha yükselmek istiyoruz. Hedefimiz dünyanın en iyi yedinci takımı arasına girmek. Bu benim için aslında bir ilk olacak. Takımım Fenerbahçe'nin sahasında Türkiye ile karşı karşıya geleceğiz. Gerçekten bu önemli maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Atmosfer her durumda çok güzel olacak.'' Hollanda Milli Futbol Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncusu Dirk Kuyt ile Galatasaraylı Wesley Snijder, Hollanda NOS televizyonuna kaldıkları Noordwijk Hotel der Tuin yemekhanesinde döner kesme şovu da yaptılar.
1997 yılında Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye ile Bursa'da karşılaşan Hollanda Hakan Şükür'ün golü ile 1-0 yenilmişti. Hollanda Milli Takımı'ndan Clarense Seedorf, o maçta 86. dakikada kazanılan penaltı vuruşundan da yararlanamamıştı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...