Trabzonspor'da Mustafa Akçay, Malouda'yı özel hazırlıyor

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor'da Mustafa Akçay, Malouda'yı özel hazırlıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. nbsp;Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Zokora, Sol Bamba, Adrian, Onur, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Zeki Yavru ve Abdülkadir Özdemir katılmazken, milli takım kampından dönen Janko takımla birlikte çalıştı. nbsp;Bordo – mavililer antrenmanda koşunun ardından kaleye şut ve orta çalışması gerçekleştirdi. Futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç oynandı. nbsp;
MALOUDA'YA ÖZEL ANTRENMAN
Trabzonpor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Fransız futbolcu Florent Malouda'yı özel olarak hazırladı. Antrenman sonrası tüm futbolcuları soyunma odasına gönderen Akçay, sadece Malouda ve bir kaleciyi sahada bıraktı. nbsp;
Yardımcıları ve malzemecileri de göndermeyen Akçay, bütün ekibiyle sadece Malouda'yu yaklaşık yarım saat boyunca çalıştırdı. Fransız oyuncuya kanatlardan gelen ortalarla şut çalışması yaptırdı. nbsp;Antrenman sonunda ise Trabzonspor'u takip eden basın mensupları ile Trabzonspor teknik heyeti maç yaptı. Maçı Trabzonspor teknik heyeti 12-9 kazandı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...