Fatih Terim galibiyetten umutlu

Fatih Terim galibiyetten umutlu

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın teknik patronu Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı.

Çok karışık hesapların yapıldığı bir durumda olduklarını belirten Terim, "Bundan 3 maç önce Avrupa Şampiyonası hazırlığı yaparken, birden ümitlerimiz bu noktaya geldi. Dünyanın en iyi ekiplerinden biri olan Hollanda'yı yenerek bunu başarırsak çok önemli olacak" dedi. Sahaya aynı defans kurgusuyla çıkmak istediğini, ama Caner Erkin'in cezasının hesapları bozduğunu kaydeden Terim, "Kendi aramızda, gönlümüzde Brezilya biletlerini aldık, ama önceki performansı aşmalıyız. Bu hayali gerçekleştirmek için daha iyisini yapmamız gerekiyor. Hollanda da bu yenilmeden bitirmek, kuraya 1. torbadan girmek istiyor. Oyuncularıma güveniyorum, buradan çıkarız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı. Abdullah Avcı ve ekibine teşekkür eden Terim, "Onlar olmasaydı biz Hollanda maçına bu iddiayla çıkamazdık. Arkadaşıma, kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi. Çok yetenekli oyunculara sahip olduklarını vurgulayan tecrübeli hoca, "Eğer bu yeteneği kollektif olarak ortaya çıkarırsak daha iyi oluruz. Sonuç başka bir şey olursa Avrupa Şampiyonası'na katılacak bu takım. Yaşadığımız güzellikler yanımıza kâr kalacak. Hayatın sonu olmamalı. Federasyon hemen bir sonraki şampiyonaya hazırlanmalı" diye konuştu. Son olarak Dünya Kupası'nın 1 aylık bir şenlik olduğunu belirten Fatih hoca, "Bu baskı ve stresle maça çıkmak, bu disiplinde olmak kolay değil. Hak ediyorlar, hak ettiklerini de alacaklar. Alınabilecek her türlü riski alacağız" açıklamasını yaptı. nbsp; nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...