Kuyt, 'Locamın kapısı kilitli olacak'

Kuyt, 'Locamın kapısı kilitli olacak'

SPOR Haberleri

Saraçoğlu Stadyumu'na bu kez rakip olarak çıkacak Dirk Kuyt, 'eşim ve çocuklarım maçı locadan izleyecek ve kapısı kilitli olacak' dedi.

Hollanda Milli Takımı'nın tecrübeli yıldızı Dirk Kuyt, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde bugün Şükrü Saracoğlu'nda Türkiye ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Türk taraftarları pozitif ve arkadaşça olarak tanımlayan Fenerbahçeli yıldız, bu kez farklı bir atmosfer olacağını belirterek, "Hollandalı seyirciler için güvenlik ilk madde olacak. Türkler her zaman arkadaşçadır, pozitiflerdir ve diğer ülkelerin taraftarlarıyla iyi geçinirler. Ancak bu kez farklı olacağını düşünüyorum. Çünkü Dünya Kupası yolunda en önemli maçlarına çıkıyorlar" dedi.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda özel locası bulunduğunu hatırlatan Kuyt, "Eşim ve çocuklarım maça gelecek. Ben de tetikte olacağım. Çünkü Türkler oldukça fanatik ve Dünya Kupası'na gitmeyi çok istiyorlar. Bu da her şeyi açıklıyor. Çocuklarım statta olacağı için duruma göre loca kapıları kilitli olabilir. Kapılar kilitli olursa daha mutlu olurum " diye konuştu. Galatasaray'ın eski yıldızı Hagi ise, "Hollanda kazanırsa Türk halkı Kuyt ve Sneijder'i asla affetmez. Bizim (Romanya) Estonya'ya karşı hemen skoru bulmamız lazım" dedi.
Sneijder ilk 11'de
Van Gaal, Türkiye maçının kadrosunu açıklarken Galatasaraylı stara ilk 11'de yer verdi, Fenerbahçeli Kuyt'ı ise yedek bıraktı. Hollanda'nın hocası, Terim'in Estonya karşılaşması öncesi yaptığı gibi, Türkiye maçına çıkacak 11'ini erken açıkladı. Van Gaal; Sneijder'e 11'de yer verirken, Robben, Van Persie ve Lens'ı aynı anda oynatacağını belirtip, Kuyt'ı yedek soyunduracağını kaydetti. Sakat Strootman'ın yerine de Leroy Fer'i sahaya süreceğini söyledi. Bu arada Sneijder, Türk basınındaki Burak Yılmaz'la kavga ettiği yolundaki haberleri yalanlayıp, "Burak'la tercüman aracılığıyla anlaşabiliyoruz. Hangi dilde kavga etmişiz?" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...