Vakıfbank'ın bileğini bükemediler

Vakıfbank'ın bileğini bükemediler

SPOR Haberleri

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, 2013'te alınabilecek bütün kupaları aldı.

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, Avrupa ve Türkiye'den sonra Kulüplerarası Dünya Voleybol Şampiyonası'nda da kürsünün en tepesine çıkarak, 2013'te alınmadık kupa bırakmadı. Geçen sezonu CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, Acıbadem Bayanlar Ligi ve Teledünya Türkiye Kupası'nı kazanarak tamamlayan sarı-siyahlı ekip, bu sezon başında da Süper Kupa'yı müzesine götürmeyi başarmıştı. Ve son olarak Dünya Şampiyonu etiketini de unvanlarına ekleyen Vakıfbank böylece 2013'te bir takımın kazanabileceği bütün kupaları aldı. Bu başarılı süreçte Vakıfbank'ın bileğini bükebilen bir takım da çıkmadı. Giovanni Guidetti ve öğrencileri üst üste oynadıkları tam 52 karşılaşmayı da kazandılar. Vakıfbank, geçen sezon Acıbadem Bayanlar Ligi'nde 29, CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 12, Teledünya Türkiye Kupası'nda 6 maçının yanı sıra sezon başındaki Süper Kupa maçı ile FIVB Dünya Kulüplerarası Şampiyonası'ndaki 4 karşılaşmada rakiplerini mağlup etti. nbsp;
CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN KUTLAMA
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Vakıfbank'ın, FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon olması dolayısıyla, Kulüp Başkanı Osman Demren'e telgraf gönderdi. Cumhurbaşkanı Gül, dünya şampiyonluğunu kazanarak, gurur veren tarihi bir başarıya imza atan sporcuları ve teknik kadroyu tebrik etti. Vakıfbank'ı kutlayan Galatasaray da, "Türk kadın voleybolu adına kazanılan bu büyük zafer hepimizi gururlandırmıştır. Tebrik eder, uluslararası başarılarının devamını dileriz" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe de kutlama mesajı yayınladı.
ŞAMPİYON YURDA DÖNDÜ
İsviçre'de düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Vakıfbank, dün akşam İstanbul'a döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen sarı-siyahlı takımın oyuncuları, kupayla poz vererek, dünya şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...