Fuat Çapa'nın vazgeçemediği 5'li

/ Kaynak: AA
Fuat Çapa'nın vazgeçemediği 5'li

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa, ligin ilk 7 haftasında 5 oyuncusuna tüm maçlarda 90 dakika görev verdi

Derlenen bilgilere göre, mavi-siyahlı ekipte geride kalan 7 haftada tüm maçlarda forma giyen kaleci Bojan, Ekrem Ekşioğlu, Fazlı Kocabaş, Yasin Öztekin ve Cem Can teknik direktör Çapa'nın vazgeçilmezleri oldu. Çapa, ilk 7 haftada 20 oyuncuya forma şansı verdi. Bu futbolculardan 5'i, tüm müsabakalarda sahada yer aldı. Kaleci Bojan, savunma oyuncuları Ekrem Ekşioğlu ve Fazlı Kocabaş ile orta saha oyuncuları Yasin Öztekin ile Cem Can, söz konusu maçların tamamında 90'ar dakika sahada kaldı. Mangane, Vleminckx, Azofeifa, Serkan Atak ve Murat akın, ise 6'şar maçta oynadı. Kayseri Erciyesspor'da sahada en fazla kalan oyuncular ise Üstün Bilgi, Volkan Okumak ve Emre Öztürk oldu. Mavi-siyahlı ekipte teknik direktör Çapa, lig maçlarında 11 oyuncuya hiç süre vermedi. Kayseri temsilcisinde futbolcular Atilla Koca, Yusuf Balcıoğlu, Bilal Kılıç, Doğukan Genç, Emre Dönmez, Ferhat Çapa, Sylla, Kerim Avcı, Turgay Bahadır, Uğur Demirkol ve Hammar lig maçlarında hiç forma şansı bulamadı. Teknik direktör Çapa, yaptığı açıklamada, bütün futbolcuların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Sezonun uzun bir maraton olduğunu dile getiren Çapa, futbolcuları lig ve kupa maçlarında form durumlarına göre oynattığını belirtti. Kayseri Erciyesspor'da futbolcuların, 7 hafta sonunda görev aldıkları süreye göre sıralaması ise şöyle:


Futbolcu Maç Süre (dakika) nbsp;
Bojan 7 630 nbsp;
Ekrem Ekşioğlu 7 630 nbsp;
Fazlı Kocabaş 7 630 nbsp;
Yasin Öztekin 7 630 nbsp;
Cem Can 7 630 nbsp;
Mangane 6 540 nbsp;
Vleminckx 6 538 nbsp;
Azofeifa 6 537 nbsp;
Ibricic 5 406 nbsp;
Erhan Güven 4 325 nbsp;
Traore 4 304 nbsp;
Serkan Atak 6 257 nbsp;
Mandjeck 3 228 nbsp;
Arauz 3 168 nbsp;
Murat Akın 6 112 nbsp;
Sinan Kaloğlu 5 111 nbsp;
Numan Çürüksu 2 96 nbsp;
Üstün Bilgi 1 74 nbsp;
Volkan Okumak 2 71 nbsp;
Emre Öztürk 1 29

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...