Fenerbahçe'de Divan kavgası sürüyor

Fenerbahçe'de Divan kavgası sürüyor

SPOR Haberleri

Talat Yılmaz, Divan öncesi tartıştığı Aziz Yıldırım hakkında çok ağır eleştirilerde bulunurken şike davasıyla ilgili yaptığı "Ceza varsa leke de var" dedi.

Aziz Yıldırım ile Divan Kurulu toplantısı öncesi tartışan Genel Sekreter Talat Yılmaz, sarı-lacivertli camiayı derinden sarsan ve olağanüstü genel kurulu direkt etkilemesi beklenen şok açıklamalarda bulundu. Yıldırım'ın sağ kolu olarak bilinen ancak divan toplantısı öncesi başkanla sert bir tartışma yaşayan Yılmaz adeta şike itirafında bulundu. 3 Temmuz'dan bu yana "Biz temiziz, alnımız ak" diyerek şike iddialarını kesin bir dille reddeden Fenerbahçe Yönetimi'nin içinden gelen bu açıklamalar spor gündeminde bir deprem etkisi yaptı. 15 yıllık başkanlığı boyunca hiç kimse Aziz Yıldırım'ı bu kadar açık ve sert eleştirmemişti.
CAS'ın Fenerbahçe'nin cezasını onadığını hatırlatan Talat Yılmaz, "Demek ki ortada bir leke var" vurgusunda bulunurken Aziz Yıldırım'ı yaylım ateşine tuttu. "Ben 3 Temmuz sürecinden bu yana kulübe yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmaya çalıştım" diyen Yılmaz, "Mayıs ayındaki genel kurulda Mehmet Akif Ersoy'dan bir beyit okudum, bizim başkanımızın kellesini alamazsınız dedim. Ama bunun bir kısmını görev icabı söyledim" ifadesini kullanırken, Aziz Yıldırım'ı diktatörlükle suçladı.
Aziz Yıldırım'ın genel kurulda kesinlikle aday olacağını vurgulayan Talat Yılmaz, "Yüzde yüz adaylığını koyacak. Eğer Yargıtay'dan aleyhine bir karar çıkarsa yerine kukla getirecek. Ben kendisiyle asla devam etmem. Aziz Yıldırım benimle yüz yüze gelmekten kaçıyor. Tatilden sonra çok daha sert açıklamalar yapacağım. Mehmet Ali Aydınlar aday olacak deniyor. Onu severim fakat kendisiyle beraber olmam" diye konuştu. nbsp;
M.EMİN ULUÇ İSTANBUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...