Beşiktaş'a Ronaldinho müjdesi

Beşiktaş'a Ronaldinho müjdesi

SPOR Haberleri

Temmuz girişimleri sonuç vermeyen Brezilyalı efsane Ronaldinho, ocak ayı için adım adım Beşiktaş'a yaklaşıyor.

Borç yükü nedeniyle geçen yılı 'Feda' ile geçiren, bu sezon başında taraftara bir yıldız armağan etmek isteyen Beşiktaş'ta gözler Ronaldinho'ya çevrilmişti. 1980 doğumlu yıldız için temmuz girişimleri sonuç vermedi ancak Brezilyalı efsane ocak ayı için adım adım Kartal'a yaklaşıyor. Ronaldinho konusunda son müjde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den geldi. Brezilya'da Atletico Minerio forması giyen oyuncu için temasların sürdüğünü belirten Çebi, "Ronaldinho ile görüşme şansım olmadı. Ancak aynı zamanda menajerliğini yapan ağabeyi Roberto Assis'le konuştuk. Kendisi 'Kardeşim Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakıyor' dedi. Ronaldinho'nun ocak ayında Beşikaş'a gelme ihtimali yüzde 51" ifadelerini kullandı.

'MELO TAHRİK ETTİ'
Siyah-Beyazlılar'ın hangi statta oynayacağı konusuna da açıklık getiren Ahmet Nur Çebi, "Olimpiyat Stadı'nda tadilat başlarsa tabii ki de orası bize kalmayacak. Yapmış olduğumuz anlaşmaya göre Kasımpaşa Stadı'na geçmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. Çebi, Beşiktaş-G.Saray maçındaki olayların Melo'nun tahriki sonrası başladığını da belirtirken "Beşiktaş'ın sahasını kapatmak isteyen birtakım kişiler tarafından tribünler proveke edildi" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...