Gaal: Türkiye'nin takım sistemine ayak uydurması kritik

/ Kaynak: CHA
Gaal: Türkiye'nin takım sistemine ayak uydurması kritik

SPOR Haberleri  / CHA

Louis van Gaal , Türkiye'nin bireysel oyuncularının olduğunu, fakat takım sistemine ayak uydurmalarının kritik olduğunu söyledi.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda oynanan ve Hollanda'nın 2 - 0 galip geldiği Türkiye - Hollanda maçı sonunda Hollanda Milli Takımı Teknik direktörü Louis van Gaal , Türkiye'nin bireysel oyuncularının olduğunu, fakat takım sistemine ayak uydurmalarının kritik olduğunu söyledi. nbsp;Louis Van Gaal, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, "Bugün kazanacağımıza inanıyordum. Dün de söylediğim gibi Romanya'nın da kazanacağını tahmin ediyordum. O yüzden benim için bu sonuç büyük bir şok olmadı. Oyuna iyi başladık. Açıkcası Türk takımının bireysel iyi oyuncularının farkındaydık. Fakat topun hakimiyeti bizdeydi. Taraftardan biraz çekincemiz vardı. Oyuncularım 90 dakika boyunca konsantrasyonunu bozmadı. Bu da bizim galibiyetimizde önemli bir rol oynadı. Özellikle Türk taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Çünkü maç sonunda bizi alkışladılar. Ayrıca hakemin bugün iyi bir performans göstermediğini de sözlerime eklemek istiyorum. Türkiye takımının oyuncuları bireysel olarak iyi, fakat takım sistemine ayak uydurmaları kritik demiştim. Grupta dördüncü olmalarının sebebi de bana göre bu. Umarım takım oyunu oynayan bizleri Türk taraftarlar Brezilya'da destekler. Çünkü inanılmaz bir taraftarı var." dedi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...