Bakan Ergin'den birliktelik çağrısı

/ Kaynak: İHA
Bakan Ergin'den birliktelik çağrısı

Politika Haberleri  / İHA

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 'Ülkemizin geleceği için, bu vatan topraklarında yaşayan tüm insanlarımız kardeş gibi geçinmelidir' dedi

Bakan Ergin, beraberindeki AK Parti Hatay milletvekilleri ile birlikte Hatay'ın Erzin ilçesinde kaymakamlık ve belediye başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Ergin Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende yaptığı konuşmada, "76 milyonu bulan ülkemizde birden fazla dine mahsus insanlarla birlikte yaşamaktayız. Hiç kimsenin bir birinden üstün tarafı yoktur. Ülkemizin geleceği için, bu vatan topraklarında yaşayan tüm insanlarımız kardeş gibi geçinmelidir. Bizleri bölmek isteyen dış mihraklara karşı sıkı sıkıya bağlanmalıyız" ifadelerini kullandı. Güneydoğu'yu Akdeniz'e bağlayacak olan Amanos Tüneline de değinen Bakan Ergin, "Önümüzdeki yıl içerisinde bu projeyi hayata geçireceğiz. Hatay'ın ilçelerini bir birine bağlayan tüm yollar duble yol olarak hedeflerimiz içerisindedir" diye konuştu. Tören alanından ayrılan Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve beraberindeki milletvekilleri topluca taziye ziyaretlerinde bulundular. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...