Mircea Lucescu'dan playoff yorumu

Mircea Lucescu'dan playoff yorumu

SPOR Haberleri

Ülkemizde de başarılı bir geçmişi bulunan deneyimli teknik direktörü Mircea Lucescu, ülkesinin playoff şansı hakkında konuştu.

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu, ülkesi Romanya'nın playoff şansıyla ilgili yorum yaptı. Deneyimli teknik direktör; "Ukrayna şu an çok güçlü durumda ve ben bu eşleşmeyi teercih etmezdim. Hırvatistan da Ukrayna gibi yüksek seviye bir takım ve çoğu oyuncuyusu iyi liglerde mücadele ediyor. Yunanistan ise bence Romanya için en iyi rakip olacaktır" dedi. Romen teknik direktör, Milli takım hocası Victor Piturca'nın Adrian Mutu'nun tekrar kadroya çağrılabileceği yönündeki açıklamasıyla ilgili olarak; "Geçtiğimiz yıllarda Adrian Mutu oldukça korkutucu olaylar ile gündeme geldi. Bence bu konu hakkında karar verecek kişi hocadır" diyerek sözlerini noktaladı. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...