Beşiktaş'ta izin bitti, Çaykur Rizespor mesaisi başladı

Beşiktaş'ta izin bitti, Çaykur Rizespor mesaisi başladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 21 Ekim Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, 2 günlük iznin ardından çalışmalarına devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, yoğun yağmur altında basına kapalı yapılan antrenmana, siyah-beyazlı futbolcuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Kondisyon, top kontrolü, pas, dar alanda oyun kurma ve kontrol pas çalışmalarıyla devam eden antrenmanın, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.

Antrenmana, tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programı uygulanan İsmail Köybaşı, sol arka adalesinde zorlamaya bağlı ödem bulunan Atiba Hutchinson, sağ kasığında sertlik ödemi olan Manuel Fernandes, soğuk algınlığı olan Tolga Zengin ile milli takımlarında bulunan Hugo Almeida, Veli Kavlak ve Günay Güvenç'in katılmadığı bildirildi.

Milli takımlardan dönen Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Kerim Frei ve Muhammed Demirci ile sakatlıkları geçen Ömer Şişmanoğlu ve Necip Uysal'ın takımla birlikte çalışmalara başladığı aktarıldı.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

BAYRAMLAŞMA YAPILDI
Antrenmandan önce siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, futbolcular ve teknik heyetle bayramlaştı.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, medya ve iletişim direktörü Tuğrul Yenidoğan ve futbol genel direktörü Önder Özen, tesislere gelerek futbolcular ve teknik heyetin bayramını kutladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...