Hamza Hamzaoğlu, 'Milli Takım'dayım'

Hamza Hamzaoğlu, 'Milli Takım'dayım'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, mayıs ayı sonuna kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor 'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Gelecek yıl mayıs ayı sonuna kadar Fatih Terim'in yardımcılığına devam edeceğim" dedi. Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yöneticiler, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki idman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, burada yaptığı açıklamada, A Milli Futbol Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığını yaptığını hatırlatarak, "Milli Takım'daki sürecim, gelecek yıl mayıs ayına kadar bu şekilde devam edecek. Mayıs ayından sonra konuyla ilgili karar verilecek" diye konuştu.

"Dünya Kupası'ndaki şansımızı devam ettiremediğimiz için çok üzgünüm" diyen Hamzaoğlu, ligde hafta sonu Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maçla ilgili de "Emin Aladağ dışında futbolcularımızın sağlık durumu iyi. En iyi şekilde hazırlanıp maçtan puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ise rehavete kapılmadan disiplinli takım oyunuyla mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, Medical Park Antalyaspor deplasmanından puanla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bayramlaşma törenine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz da katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...