İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ceza çıkışı, 'Susturamazlar'

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ceza çıkışı, 'Susturamazlar'

SPOR Haberleri

PFDK'dan 30 günlük hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Ceza ile susturacaklarını sanıyorlarsa aldanıyorlar" dedi.

PFDK'nın (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) verdiği 30 günlük hak mahrumiyeti cezası ve kulübe verilen para cezalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bize ceza vererek susturacaklarını sanıyorlarsa aldanıyorlar" dedi.

BAYRAMLAŞMA DÜZENLENDİ

Trabzonspor'da Kurban Bayramı nedeniyle tesislerde bugün bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmaya Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, 1461 Trabzonlu teknik heyeti ve futbolcuları, amatör branşlar ve çok sayıda taraftar katıldı.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Törende taraftarlar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirirken en çok ilgiyi teknik direktör Mustafa Akçay, Malouda ve Colman gördü. Başkan Hacıosmanoğlu'nun bayramlaşmada Mustafa Akçay'a sıkıca sarılarak samimi görüntü verdiği dikkat çekti.

BAYRAKTAR: "ÖNÜMÜZ AÇIK

Bakan Erdoğan Bayraktar, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin artmasını diliyorum. Önümüz açık. Trabzonspor camiası olarak, Trabzonlular olarak, yolumuza gerçekten samimi olan, gerçekten Trabzon'u, Trabzonspor'u sevenlerle devam edeceğiz."

HACIOSMANOĞLU: "BOYNUMUZUN BORCU"

Başkanı Hacıosmanoğlu ise çirkin yapılanmayı bozmak, futbolun bir eğlence olduğunu herkese göstermek istediklerini vurgularken şunları söyledi:

"Koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız. O yüzdende de halkın sevgisini gördükçe bizim şevkimiz artıyor. İnşallah bizi bu sevgiyi gösteren insanlara karşı mahcup olmayız. Bakanımızın dediği gibi samimi bir şekilde Trabzonspor'u dert edinenlerle birlikte sorunları aşacağımızı düşünüyoruz. İnsanlar bizi ceza vererek susturacağını sanıyorsa aldanıyorlar. Biz bu güzel günlerde güzel sözler kullanmak istiyoruz. Ama bayram sonrasında da Trabzonspor'un haklılığı için, Trabzon'un insanının nasıl mücadele edeceğini insanlara göstermek bizim boynumuzun borcu."

FİKRET ORMAN'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLANDI

Trabzonspor kulübü, internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yayınlayarak hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdülkadir Orman için başsağlığı dileğinde bulundu. Kulüp internet sitesinden yayınlanan taziye mesajı şöyle:

"Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman'ın değerli babası, aynı zamanda Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Abdulkadir Orman'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta Sayın Fikret Orman olmak üzere tüm Orman ailesine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...