Fenerbahçe Kayserispor maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe Kayserispor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman öncesinde bir araya gelen teknik heyet, oyuncular ve personel bayramlaştı. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapıldı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Milli takımlarında görev alamayan ve 45 dakikadan az süre sahada yer alan oyuncular çalışmalara katılırken, diğer milli oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Milli takımdan dönen Mehmet Topal'ın sağ arka alt adelesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başladı. Bruno Alves ile Raul Meireles ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Sarı-lacivertli ekip, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...