Juventus'ta sakatlık şoku

Juventus'ta sakatlık şoku

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu rakiplerinden Juventus'ta Fabio Quagliarella, iki Real Madrid maçında da oynayamayacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu rakiplerinden Juventus'ta Fabio Quagliarella'nın sakatlığı teknik direktör Antonio Conte'nin keyfini kaçırdı. Yıldız oyuncu 20 gün sahalardan uzak kalarak Devler Ligi'nde oynanacak olan 2 Real Madrid maçını da kaçıracak. Galatasaray ile Juventus Arena'da oynanan Devler Ligi mücadelesinde sakat Mirko Vucinic'in yerine giren ve 1 gol atıp bir de penaltı yaptırarak maçı kurtaran Quagliarella'nın sakatkığı sonrasında Conte düşünceli.
Fernando Llorente'nin formundan memnun olmayan Conte'nin çift forvetli sisteminde tam olarak sağlıklı olan oyuncular Tevez ile Llorente. Juventus'un forvet kadrosunda Carlos Tevez, Fernando Llorente, Fabio Quagliarella, Mirko Vucinic, Sebastian Giovinco gibi isimler bulunuyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...