Mancini taktik öğretiyor

Mancini taktik öğretiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılılılar, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı oyuncuların, taktiksel çalışmanın ardından çift kale maç oynadığı bildirildi.

Fransa'dan dönen Didier Drogba'nın idmanda yer aldığı, milli takım kampından gelen Bruma ile sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Gökhan Zan'ın takımdan ayrı olarak çalışma gerçekleştirdiği kaydedildi.

İzinli olan Fernando Muslera'nın çalışmada yer almadığı, Hamit Altıntop'un ise tedavisine devam edildiği belirtildi.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, idmanın ardından kampa girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...