Anadolu Efes'te yüzler gülüyor

/ Kaynak: AA
Anadolu Efes'te yüzler gülüyor

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi'nde 2013-2014 sezonuna İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını evinde 87-67 yenerek iyi bir başlangıç yapan Anadolu Efes'te yüzler gülüyor.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2013-2014 sezonuna İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını evinde 87-67 yenerek iyi bir başlangıç yapan Anadolu Efes'te yüzler gülüyor. Lacivert-beyazlı takımın genel menajeri Engin Özerhun, Avrupa Ligi'ne iyi bir galibiyet alarak başladıklarını ifade etti. Grupta bundan sonra üst üste iki deplasmana çıkacaklarını hatırlatan Özerhun, bu galibiyetin önemine değinerek, şunları kaydetti: "Maçın tümünde olmasa bile önemli bölümünde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maçın sonunu da çok iyi getirdik. Ama 10 maçlık zorlu bir ilk tur maratonunun sadece bir maçını, o da kendi evimizde galibiyetle kapattık. Bu maçta olan eksiklerimizi ve hatalarımızı olabilecek en kısa sürede gidermemiz halinde çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum." Özerhun, Kurban Bayramı nedeniyle dünkü maçta taraftar sayısının istedikleri seviyede olmadığını belirterek, "Ama bundan sonra Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağımız karşılaşmalarda çok daha fazla sayıda seyirci ile oynayacağımıza inanıyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...