Bursaspor, yağmur altında çalıştı

/ Kaynak: CHA
Bursaspor, yağmur altında çalıştı

SPOR Haberleri  / CHA

Pazartesi günü kendi seyircisi önünde Kayserispor'u ağırlayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in sekizinci haftasında Pazartesi günü kendi seyircisi önünde Kayserispor'u ağırlayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü. nbsp;Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümü fitness salonunda yapıldı. Yaklaşık 30 dakika boyunca güç depolayan futbolcular daha sonra Yeşil Bursa A.Ş.'nin Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni yapılan suni çim sahasında çalıştı. nbsp;Yoğun yağmur altında yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Ozan İpek dışında tüm futbolcular katıldı. Pas çalışması ile başlayan antrenman daha sonra çift kale maç ile devam etti. nbsp;Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...