Es-Es'in bayram hediyesi galibiyet

Es-Es'in bayram hediyesi galibiyet

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bayramlaştı.

Eskişehirspor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bayramlaştı. nbsp;Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Eskişehir halkının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. nbsp;Siyah-kırmızılı kulüpte coşkulu bir bayram kutlamasının gerçekleştirildiğini belirten Hoşcan, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, Sanica Boru Elazığspor'la 19 Ekim'de deplasmanda karşılaşacaklarını anımsattı. nbsp;Hoşcan, güzel bir maç olacağını düşündüklerini ifade ederek, "Elazığ deplasmanından galibiyetle dönerek, camiamıza bir bayram hediyesi vermeyi çok arzu ediyoruz. Onun için de hiçbir eksiğimiz yok. Şans da bizim yanımızda olursa, bu ümitlerimizi gerçekleştireceğimiz düşüncesindeyiz" dedi.
Ligde 7 haftanın geride kaldığını kaydeden Hoşcan, "Bundan sonra ilk yarının tamamlanmasına 10 hafta daha var. En iyi puanları alarak, ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah, yolumuz açık olur. Umutluyuz, mutluyuz. Bu bayram sevincini, içimizdeki bayram ufkunu hep beraber yaşamak istiyoruz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...