Veysel Eroğlu, 'Milliyetçilik konuşmakla olmaz'

/ Kaynak: İHA
Veysel Eroğlu, 'Milliyetçilik konuşmakla olmaz'

Politika Haberleri  / İHA

Veysel Eroğlu, "Bazıları milliyetçilik diyor. Ya vatanı, milleti, bayrağı sevmek, Türkiye'yi büyütmek ile olur. Yoksa konuşmakla olmaz" dedi.

Bakan Eroğlu, bayramlaşma programları kapsamında geldiği seçim bölgesi Afyonkarahisar'da son olarak merkeze bağlı Çıkrık ve Fethibey beldelerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Eroğlu, vatandaşların Kurban Bayramları'nı tebrik ederek, iyi bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Ziyaretlerinde vatandaşlara hükümetin yaklaşık 11 yıllık dönemde gerçekleştirdiği icraatlardan bahseden Bakan Eroğlu, su, yol ve elektriğin medeniyet olduğunu kaydederek, "Bunların hayatın vazgeçilmezleri. Susuz hayat olur mu? Olmaz. Dolayısı ilke biz bunarlın acısını çok çektik. Samimiyet ile çalışınca imkansız diye bir şey yok. Biz 600 tesis açıp, halici temizledik. İstanbul'un 2040 yılını kadar su sorununu çözdük" dedi. Türkiye'de güzel işler olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: "IMF'ye olan borcumuzu ödedik. 22 banka iflas etmişti. Onun faturası ne kadardı biliyor musunuz? 231 milyar TL. Sırf İmar Bankası'ndan dolayı adam hortumlamış kaçmış gitmişti. Ona 8,5 milyar dolar ödedik. Merkez Bankası'nın kasası boştu, itibarı yoktu. Allah'a şükür onu doldurduk. Ama biz kasayı doldurduk. 129 milyar dolar döviz var. Bazıları milliyetçilik diyor. Ya vatanı, milleti, bayrağı sevmek, Türkiye'yi büyütmek ile olur. Yoksa konuşmakla olmaz. Şanlı bayrağımızı zirveye dikersek esas milliyetçilik, vatanseverlik budur. İMF'ye borcumuz olup da boynumuz bükükse bu işler olmaz." Bakan Eroğlu, bugün gerçekleştirdiği programını Fethibey beldesine gerçekleştirdiği ziyaret ile sonlandırdı.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...