Chelsea evinde kayıpsız geçti

Chelsea evinde kayıpsız geçti

SPOR Haberleri

Premier Lig'de oynanan Chelsea-Cardiff karşılaşmasında ev sahibi Chelsea rakibini 4 golle mağlup ederek evinde 4'te 4 yaptı.

Premier Lig'in 8. haftasında Stamdord Brigde'de Chelsea, Cardiff'i ağırladı. Karşılaşmanın 11. dakikasında Stamdord Brigde soğuk rüzgarlar esti. Konuk takım Jordon Mutch ile skorda üstünlüğü eline aldı. 33. dakikada sahne alan Eden Hazard skora dengeyi getirdi ve mücadelenin ilk 45 dakikası eşitlikle sona erdi. Bu sezon takıma katılan Samuel Eto'o 67'de takımını öne geçiren gole imza attı. Skorda üstünlüğü yakaladıktan sonra rahatlayan Maviler, Oscar Santos'la 78. dakikada farkı ikiye çıkardı. 83. dakikada Eden nbsp;Hazard'ın golüyle Chelsea, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Londra temsilcisi evinde 4'te 4 yaparken; puanını 17'ye yükseltti. Cardiff ise 8 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...