Slaven Bilic farkını gösterdi

Slaven Bilic farkını gösterdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş ligin ilk 7 haftası sonunda 15 puan toplarken, Hırvat teknik adam Slaven Bilic son 5 sezonun en başarılı hocası oldu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sezon başında siyah-beyazlı takımı emanet ettiği Slaven Bilic, son 5 sezonun en iyi başlangıcını yaptı. Bu sezonki 7 haftalık performansıyla Samet Aybaba, Carlos Carvalhal, Bernd Schuster ve Mustafa Denizli gibi isimlere fark atan Hırvat teknik adam, 5 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak takımına 15 puan almasını sağladı. Geçen yılki 'feda' sezonunda Samet Aybaba ile ilk 7 haftada sadece 8 puan toplayabilen Kara Kartal, bu süreçte 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alabildi. Ligin 7 haftalık bölümünde Carlos Carvalhal ve Bernd Schuster de aynı başlangıcı yaptı.İki teknik adam sezonu 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle tamamladı. Son şampiyonluğunu Mustafa Denizli ile yaşayan siyah-beyazlılar, tecrübeli antrenörün ikinci yılındaki ilk 7 haftada sadece 9 puan toplayabildi. Siyah-beyazlı ekip bu süreci 3 kere 12 golle tamamladı. Bilic, Samet Aybaba ve Schuster'in 7 haftalık döneminde Beşiktaş rakip fileleri 12 kere havalandırmayı başardı. En az gol ise 6 golle Mustafa Denizli döneminde geldi. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL


Sivok idmana çıkmadı

Çaykur Rizespor ile yarın yapacağı maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın son çalışmasına özel programlarına devam eden İsmail Köybaşı, Sivok ve Atiba'nın yanı sıra sol ayak bileğini burkan Muhammed Demirci katılmadı. Siyah-beyazlılar antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...