İbrahim Toraman Galatasaray'a transfer olacak mı

İbrahim Toraman Galatasaray'a transfer olacak mı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Sezer ile kavgasının ardından kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman Galatasaray ve Bursaspor'un teklifte bulundukları iddiasına cevap vermedi.

Beşiktaş 'ın Hırvatistan ekibi Hajduk Split'le 10 Ekim'de yaptığı hazırlık maçı sonrasında takım arkadaşı Sezer Öztürk'le yumruk yumruğa kavgasıyla gündeme gelen ve Sezer'le birlikte süresiz olarak kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman net konuştu. Yönetimin kendisi hakkında vereceği her türlü karara saygı duyduğunu belirten Toraman, "Yönetimden 3 gün önce bir tebliğ geldi. Ayın 26'sına kadar izinli olduğum ifade edildi. Açıkçası hangi yönde bir karar çıkacak bilmiyorum" dedi.

Galatasaray ve Bursaspor'un kendisine teklifte bulundukları iddiasıyla ilgili olarak, "hayır" demeyen Toraman, "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Bunlar benim en son tercihlerim olur. Önceliğim her zaman Beşiktaş'tır. Beşiktaş'ın bir üyesi, bir mensubu olmaktan çok mutluyum. Yeniden takımda olmak istiyorum. Hakkımda çıkan karardan sonra ailemle, menajerimle oturup bir karar veririm" ifadelerini kullandı.

Her zaman Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda hareket ettiğini belirten deneyimli futbolcu, "Hiçbir zaman eğilen bükülen bir insan olmadım. Haklıysam, hakkımı kendi bildiğim çerçevede açıkladım" diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...