Ersun Yanal'dan Caner Erkin açıklaması

Ersun Yanal'dan Caner Erkin açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyet sonrasında görüşlerini dile getirdi.

Kayseri Erciyesspor karşısında oynadıkları futbol hakkında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Oyunun kontrolü elimizdeyken düşünmediğimiz bir gol yedik. Üretkenlikte, sonuç almakta sıkıntılar çektik. Bu maçın sonuna kadar devam etti. Futbolcularımızın oyun disiplinin kopmaması, sonuna kadar mücadele etmemesi, oyun formatına bağlı kalarak devam etmek bizim için iyi bir sonuç oldu. Belki yüzde 70'e, yüzde 30'luk bir oranla oynadık. Daha çok gol atmalıyız. Son dakikaya bırakmamalıyız. Futbolda kazanılacak başka şeyler de var. Bugün başka şeyler kazandığımızı düşünüyoruz. Herkes üzerine sorumluluk alarak mücadele etti" dedi.

"DEPLASMANDA DAHA TEMPOLU OYNAYAN TAKIM OLDUK"
Deplasmanda sergiledikleri futbolun değişip değişmediği şeklindeki bir soruya cevap veren Yanal, "Deplasman performansımız bence değişti. Deplasmanda oldukça yüksek tempolu oynayabilen bir takım olduk. Fenerbahçe taraftarının arzu ettiği Fenerbahçe bu çizgide değil. Ancak bunu yukarıya çekeceğiz. Daha üretken olacağız. Kazandık ve kazanırken bir takım uygulamalar vardı. Son dakikaya kadar mücadele edip o formatı kazandığımız için mutluyuz. Biz buraya 3 puan için geldik ve baktığınızda galibiyete de ulaştık" diye konuştu.

"ALKIŞLANACAK BİR GOL YEDİK"
Kayseri Erciyesspor hakkında da konuşan Ersun Yanal, "Alkışlanacak bir gol de yedik. Azofeifa'nın golü şapka çıkarılacak bir goldü. Ancak rakibimize pozisyon vermedik. Sanırım korner de attırmadık. Bundan sonra daha rahat skorlar almalıyız" ifadelerini kullandı.

"CANER'İ 16 YAŞINDAN BERİ TANIYORUM"
Sarı kartı bulunan Caner Erkin'i ilk yarıda oyundan çıkarmasıyla ilgili konuşan Ersun Yanal, "Caner'i 16 yaşında beri tanıyorum. Benim görevim bu işi yapmak. O an onu uygun gördüm. Benim görevim bu ve ben görevimi yaptığımı düşünüyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...