Lübnan'dan Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür

/ Kaynak: AA
Lübnan'dan Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür

GÜNDEM Haberleri  / AA

Lübnan Cumhurbaşkanı, Abdullah Gül'ü arayarak Lübnanlı vatandaşların serbest bırakılması konusunda gösterilen çaba için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü arayan Lübnanlı mevkiidaşı Mişel Süleyman, 9 Lübnan vatandaşının serbest bırakılması konusunda Türkiye'nin gösterdiği çaba için teşekkür etti. Kaçırılan iki Türk pilotunun da uzun süre rehin tutulmasından dolayı üzüntü duyduklarını belirten Süleyman'ın "Neticede serbest bırakılmalarından memnun olduk. Türkiye ile Lübnan arasındaki dostluğa büyük önem veriyoruz" dediği öğrenildi. Gül ise iki Türk pilotun ve Lübnan vatandaşlarının evlerine sağ salim dönmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Bu güzel neticenin alınmasında sergilenen işbirliği için Cumhurbaşkanı Süleyman ve Lübnan makamlarına teşekkür eden Gül, Türkiye'nin Lübnan halkının güvenliği, esenliği ve refahını desteklediğini ifade etti. Öte yandan Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman'ın arabuluculuk rolü nedeniyle Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Sani'yi de arayarak teşekkür ettiği öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...