İlhan Cavcav Gençlerbirliği Başkanlığını bırakıyor mu

İlhan Cavcav Gençlerbirliği Başkanlığını bırakıyor mu

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin dibine demir atan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Metin Diyadin'le yolların ayrılmasının ardından başkan İlhan Cavcav'ın da görevi bırakacağı iddia edildi. Cavcav, bırakıp gitmenin doğru olmadığına inandığını belirterek konuyu bu akşam değerlendireceğini söyledi. "Gençlerbirliği benim için çok önemli bir kulüp" diyen Cavcav, 35 senedir sporun içinde olduğunu ve bırakıp gitmenin doğru olmadığına inandığını söyledi.

Başkan Cavcav, bugün yönetim kurulundan arkadaşlarıyla görüşeceğini belirtirken, "Bu akşam yönetimde 5-6 arkadaşımla görüşeceğim. Eşim, dostlarım aradı 'bırakma' diye. Bırakırsan takım daha kötü duruma düşer diye. 30-35 yıldır hizmet veriyorum. Bu akşam değerlendireceğim konuyu.

Teknik kadro, Cem hoca ve ekibiyle birlikte çalışmayacağımı ifade ettim. İnşallah Gençlerbirliği zor günleri atlatacaktır. Bu kadar senedir emeğim var, bırakıp gitmenin doğru olmadığına inanıyorum. Elimden gelenin en iyisi yapmak için gayret göstereceğim" dedi.

Takımın başına Türk antrenör getirmenin daha iyi olacağını söyleyen Cavcav, "3-4 arkadaşımızla görüşmeler yapıyorum. 1-2 gün içerisinde kamuoyuna açıklamış oluruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...