TBMM Başkanı Cemil Çiçek Karadağ'da

TBMM Başkanı Cemil Çiçek Karadağ'da

Politika Haberleri

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, temaslarda bulunmak üzere geldiği Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'nın yakınlarındaki tarihi Cetinje kentini ziyaret etti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski başkent olan Cetinje'de, Karadağ hükümdarlarından Kral Nikola Müzesi'ni gezdi. TBMM Başkanı Çiçek, yetkililerden Kral Nikola ve ailesinin özel eşyaları, nişanları ve tarihi belge ve resimlerin bulunduğu müzeyle ilgili bilgi aldı.

Osmanlı döneminde Karadağ kral ailesine gönderilen hediyelerin de korunduğu müzeyi ziyaretinde Çiçek'e, eşi Gülten Çiçek, AK Parti Milletvekilleri İsmail Kaşdemir, Ahmet Tevfik Uzun, CHP Milletvekili Ayşe Nedret Akova, MHP Milletvekili Ali Halaman, BDP Mardin Milletvekili Erol Dora, Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır ve Karadağ'ın Ankara Büyükelçisi Ramo Braliç, eşlik etti.

TBMM Başkanı Çiçek ve beraberindekiler, Bilarda Müzesi'ni de gezdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...