Kavgacılara af yok

Kavgacılara af yok

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi kavgalı oyuncuları Toraman ve Öztürk'ü süresiz kadro dışı bıraktı. Para cezası kesilecek iki oyuncu, A2 Takımı ile idmanlara çıkacak

Beşiktaş'ta uzun süredir gündemi meşgul eden kavgalı futbolcular İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün cezası kesildi. Hırvatistan'da oynanan Hajduk Split maçının ardından yumruk yumruğa kavga eden iki oyuncu, Teknik Direktör Slaven Bilic'in talimatıyla kadro dışı bırakılmıştı. Dün Çaykur Rizespor maçı öncesi toplanan yönetim kurulu, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in ilettiği raporun ardından son kararını verdi. İki oyuncunun da yaptığı olaylarla bardağı taşırdığına kanaat getiren siyah-beyazlı yönetim İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'e yüklü bir fatura kesti. Kararı açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını ve ikiliye para cezası vereceklerini söyledi. Öztürk ve Toraman bundan sonra A2 takımıyla idmanlara çıkacak. Daha önce yaşadıkları kavgalar ve yaptıkları olaylarla defalarca gündeme gelen iki oyuncu böylece kariyerlerinin en ağır cezasını almış oldu. Ocak ayına kadar A2 takımıyla çalışacak olan iki futbolcunun, gelecek transfer teklifleri değerlendirilerek elden çıkarılması bekleniyor. Kulüpten sızan diğer bir bilgi ise ligde ilk yarının bitiminin ardından Teknik Direktör Bilic iki futbolcuyla bir araya gelerek son kararını yönetim kuruluna iletecek. Bu toplantının ardından İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ün durumu kesinlik kazanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...