Devlet Bahçeli'den başörtüsü yorumu

/ Kaynak: İHA
Devlet Bahçeli'den başörtüsü yorumu

Politika Haberleri  / İHA

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'MHP, milletvekili hanım arkadaşlarımızın başörtüsü ile Meclis'e girmesine taraftardır' dedi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meclis'deki grup toplantısın sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Başörtülü kadın milletvekillerinin durumu ile ilgili bir soru üzerine Bahçeli, "MHP, milletvekili hanım arkadaşlarımızın başörtüsü ile Meclis'e girmesine taraftardır. Ancak ölçüsünü Meclis'e yakışır bir şekilde yapmalarında yarar vardır. Herhalde sadece gözü gözüken bir kara çarşafla Meclis'e gelecek halleri yoktur" ifadesini kullandı. Bahçeli, AK Parti Grubu'ndan TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nda uzlaşılan 60 maddenin yasalaşması için görüşme randevusu almadıklarını belirterek, "MHP'nin bu konudaki tavrı bilinmektedir. Bilinen bir tavrın nesini görüşmek için gelecekler? MHP, Anayasa Komisyonu'nun hedefleri doğrultusunda çalışmasını arzulamakta, masada kalmayı tercih etmektedir" diye konuştu.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...