Ünlü sunucunun korkulu anları

/ Kaynak: İHA
Ünlü sunucunun korkulu anları

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Alman televizyon sunucusu Barbara Schöneberger, ralli efsanesi Walter Röhrl'ün kokpitte olduğu test sürüşünde korkulu anlar yaşadı

Alman televizyon sunucusu Barbara Schöneberger, Almanların ralli efsanesi Walter Röhrl'ün kokpitte olduğu test sürüşünde korkulu anlar yaşadı. Audi'nin yeni S3 modelinin testi için koltuğa oturan Schöneberger, 66 yaşındaki ralli pilotunun kıvrak manevraları karşısında büyük heyecan yaşadı. Özellikle yüksek hızlı virajlardan geçişte oldukça gerildiği gözlenen bayan sunucu zaman zaman gözlerini kapayıp emniyet kemerine sarılarak aracın yavaşlamasını bekledi. İlerleyen yaşına rağmen yeteneklerini pek de kaybetmediğini gösteren Röhrl, hızı ve güçlü refleksleri sayesinde bayan sunucuya unutulmaz bir sürüş yaşattı. Röhrl buna rağmen Schöneberger'e hiç bağırmadığını söylemesi üzerine bayan sunucu, "sana çok güvendiğim için" cevabını verdi. Schöneberger ayrıca, bu yılın en heyecan verici tecrübesini yaşadığını belirtti.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...