Alan 'Balyoz'un tek kelimesi doğruysa 100 yıl yemeye razıyım'

Alan 'Balyoz'un tek kelimesi doğruysa 100 yıl yemeye razıyım'

GÜNDEM Haberleri

Necdet Özel'in balyoz davasıyla ilgili açıklamalarına yanıt veren MHP Milletvekili Engin Alan 'Balyoz'un bir kelimesi doğruysa 100 yıl yemeye razıyım' dedi

Balyoz Planı" davasında hapis cezası alan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in davayla ilgili yaptığı açıklamaya sert yanıt verdi. nbsp;Kendisini ziyaret eden CHP Cezaevi Komisyonu üyeleri aracılığıyla bir açıklama yapan Engin Alan, "Balyoz'un bir kelimesi doğruysa 100 yıl yemeye razıyım, dinimden milliyetimden vazgeçmeye hazırım" dedi. nbsp;O dönem Harp Akademileri'nde görev yapan herkesin tutuklandığını belirten Alan, "Bir tek Kara Harp Akademisi Komutanı dışarıda kaldı. O komutan orgeneral Necdet Özel'dir" ifadesini kullandı. nbsp;Alan, "Balyoz" davasını nazi mahkemelerine benzeterek, "Yapılan yargılamalar, alınan kararlardan sonra, bu saatten sonra donanmaya komuta etmek için ancak İDO'dan kaptan bulabilirler" diye konuştu. nbsp;Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, muvazzaf ve Emekli askerlerin yargılandığı davalara sessiz kaldığı eleştirilerine dün yaptığı yazılı açıklamayla yanıt verdi. nbsp;Org. Özel, "Kamu görevlisi konuşacağı konuyu iyi analiz etmeli, yargı kararının vicdani muhasebesini millet yapmalı" ifadelerini kullandı.(Ntv)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...