Serena Williams terlemedi bile

Serena Williams terlemedi bile

SPOR Haberleri

Turnuvanın geçen seneki şampiyonu ve dünyanın bir numarası Serena Williams 1 saat 4 dakika süren maçta Kerber önünde zorlanmadı.

Serena Williams ile Victoria Azarenka ilk maçlarında kolay galibiyetler alarak turladı.TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası başladı. Favoriler Serena Williams ve Victoria Azarenka ilk maçlarını kolay kazandı. Azarenka, Sara Errani'yi 7-6 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerken; Serena Williams, Alman Angelique Kerber'i güle oynaya 2-0 (6-3, 6-1) mağlup etti. Gecenin son maçında Petra Kvitova da Polonyalı Agnieszka Radwanska'ya 2-0'la üstünlük sağladı. Turnuvada bugün 17.00'de beyaz grupta Çinli Li Na, İtalyan Sara Errani ile karşılaşacak. Bu maçın ardından yine aynı grupta Belaruslu Victoria Azarenka ile Sırp Jelena Jankovic, kırmızı grupta ise ABD'li Serena Williams ile Polonyalı Agnieszka Radwanska karşı karşıya gelecek. Murad Tamer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...