Yıldız Tilbe şikayet için Çağlayan Adliyesi'nde

/ Kaynak: İHA
Yıldız Tilbe şikayet için Çağlayan Adliyesi'nde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal paylaşım hesabı hakkında şikayette bulunmak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal paylaşım hesabını çalıp arkadaşlarına küfür ve hakaret dolu mesajlar atan kişileri şikayet etmek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. nbsp;Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal paylaşım hesabını çalan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmak için avukatıyla beraber Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Hesabının şifresini çalan kişiler hakkında şikayette bulunduktan sonra Tilbe avukatıyla beraber adliyeden çıktı. nbsp;Adliyeden çıkarken görüntülenen Yıldız Tilbe, "Facebook hesabımı çaldı birileri. Benim adıma herkese hakaret ve küfürler ediyor. Onu şikayet için geldik ki millet taciz olmasın" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...