Serena Williams'ın dolaylı hedefi

Serena Williams'ın dolaylı hedefi

SPOR Haberleri

TEB BNP Paribas WTA Championship'te boy gösteren dünya 1 numarası Serena Williams, bu sezon kırdığı para ödülü rekorunu geliştirmeye devam ediyor.

İstanbul'un 3. ve son kez evsahipliği yaptığı TEB BNP Paribas WTA Championships'te sahne alan dünya 1 numarası Serena Williams, Kırmızı Grup'taki ilk maçında Angelique Kerber karşısında aldığı galibiyetle bu sezon katıldığı turnuvalarda elde ettiği para ödülünü 10 milyon doların üzerine çıkarmayı garantiledi.32 yaşındaki Birleşik Amerikalı tenisçi, tek bir yenilgi almadan geçen sezonki başarısını tekrarlayıp unvanını koruyabilirse, bu sezon turnuvalardan kazandığı para ödülünü 12 milyon dolara kadar yükseltecek.Bu yıla kadar WTA klasmanında bir sezonda en çok para ödülü kazanan isim geçtiğimiz sezon topladığı 7 milyon 923 bin 920 dolar ile Beyaz Rus raket Victoria Azarenka idi.Bu yılın başlarında da Williams, kariyerinde sadece tenis turnuvaları ödülleri baz alındığında 50 milyon dolar barajını aşan ilk kadın tenisçi olarak tarihe geçti.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...