Selahattin Demirtaş, 'Keşke Başbakan İmralı'ya gidebilse'

Selahattin Demirtaş, 'Keşke Başbakan İmralı'ya gidebilse'

GÜNDEM Haberleri

Selahattin Demirtaş, Başbakan Erdoğan için 'Keşke İmralı'ya gidebilse. Gitsin bir defacık yüzyüze görüşsün tartışsınlar, çok şeyi değiştirebilir' dedi.

BDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz kimi istersek onu göndeririz, gidip gitmeyeceğine biz karar veririz" şeklindeki sözlerine "İlla şu giderse gider gitmezse gitmez tavrı içinde olmayacağız. Çünkü BDP heyetlerinin gitmemesi demek fiilen sürecin bitmesi demektir. Biz bu vebal altında kalmayız" şeklinde konuştu. Demirtaş, Başbakan Erdoğan için "Keşke İmralı'ya gidebilse. Gitsin bir defacık yüzyüze görüşsün tartışsınlar, çok şeyi değiştirebilir" dedi. Öcalan'ın PKK'yı dağdan indirmek istediğini de belirten Demirtaş, "Yasa çıkmadan çağrı yapmak, 'gel teslim ol' demektir. Bunu yapar mı? yapmaz" diye konuştu. nbsp;Şükran Kaban / Ankara nbsp;- TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...