Namın yürüsün Trabzon

Namın yürüsün Trabzon

SPOR Haberleri

Trabzonspor, bugün sahasında Polonya'nın Legia Varşova takımını ağırlıyor. Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda ilk iki maç sonunda 4 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor, bugün sahasında Polonya'nın Legia Varşova takımını ağırlıyor. Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Rus hakem Vladislav Bezborodov yönetecek. Grubun diğer maçında ise Apollon Limasol ile Lazio karşı karşıya gelecek.Avrupa kupalarında 607 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen ve bu sezon da 8 Avrupa maçında 6 galibiyet 2 beraberlik alan Karadeniz ekibi, grupta henüz puanı bulunmayan rakibini yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.


nbsp;Namın yürüsün Trabzon

nbsp;Namın yürüsün Trabzon
JAN URBAN:KENDİMİZ ETTİK KENDİMİZ BULDUK
Legia Varşova Teknik Direktörü Jan Urban, "Grupta puan kayıpları yaptık. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk. Durumumuzun farkındayız. O yüzden yine de umutlu bir şekilde mücadele etmeye çalışacağız" dedi. Polonyalı oyuncu Jakub Rzezniczak ise, "Çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Taktik ve her konuda güçlü olmamız ama ilk başta gol atmamız gerekiyor" diye konuştu.


HÜCUM BORUSU
Avrupa Ligi'nde arka arkaya Legia Varşova ile oynayacaklarını dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, nbsp;"Rakibimizi grupta aşağıda tutmak önemli bir strateji olacaktır. Oyuncularımızın bu maça hazır olduklarını düşünüyorum. Hem dikkatli, hem de hücuma dönük oynayacağız. Gol yesek de devamlılığımızı sürdüreceğiz. Topun bizde kalış süresini uzatmaya çalışacağız. Favori gözüktüğümüz müsabakayı favori olarak bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
"Varşova'nın grupta puanının olmaması sizi ürkütüyor mu?" sorusuna ise Akçay, "Rakip cahil cesaretiyle risk alarak oynayabilir. Ama siz sahadaki duruşunuzla bir denge oluşturursanız işiniz kolaylaşabilir. Ancak Sivasspor maçındaki gibi gidip gol nbsp;yapamazsak, bu saldırganlık aleyhimize döner" diye konuştu. Varşova'nın takım oyunu oynayan bir ekip olduğunu anlatan Akçay, "Öne çıkan, ikinci ve üçüncü bölgede sonuç değiştirebilen oyuncuları var. Dhalishvili ve Pinto gibi oyunculara önlem almak yerine dikkatlice izleyeceğiz" dedi. nbsp;
COLMAN YOK GİRAY 18'DE
Sakatlığı bulunan Colman'ı Varşova karşısında riske etmeyeceğini belirten Akçay, Giray'ı 18 kişilik kadroya alacağını, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar vereceğini söyledi. Maçın kendisi ve Trabzonspor için çok önemli olduğunu belirten Adrian ise, "Önemli bir kulüp olduğumuzu göstermek istiyorum. Bu hayatımın maçı olmayacak ama kariyerimde önemli bir nokta olacak. Bu maç gruptan kimin çıkacağını gösterecek" sözlerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...