Egemen Bağış'tan 'yabancı' yalanlaması

Egemen Bağış'tan 'yabancı' yalanlaması

SPOR Haberleri

Egemen Bağış, AB pasaportuna sahip oyuncuların yerli statüsünde oynayacağına dair tavsiye mektubunu imzaladıkları haberlerini yalanladı.

Profesyonel liglerde Avrupa Birliğipasaportlu oyuncuların yerli statüstünde sayılmasına dair iznin Avrupa Birliği Bakanlığı'ndan çıktığına dair haberleri Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış yalanladı. Bağış; "Yargıdan bize bir talep gelmesi lazım. Henüz bir talep yok. Bize ulaşan bir talep yok. Yargıdan bir talep gelirse, uluslararası anlaşmalara göre bir değerlendirme yaparız. Şu anda bunu yapmak, doğmamış bebeğe don biçmektir Bu benim kişisel görüşüm ile olacak bir şey değil. Daha önümüzde süreç yok, önümüze böyle bir talep gelirse çok yönlü araştırma yapılması lazım" yorumunu yaptı.
Egemen Bağış; "Bir Fenerbahçe kongre üyesi olarak, Galatasaray'ın bu başarısını canı gönülden tebrik ediyorum. Takımlarımızı destekliyorum. Galatasaray'ın bu başarısı diğer takımlara örnek olsun." diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...