Galatasaray hız kesmiyor

/ Kaynak: İHA
Galatasaray hız kesmiyor

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde çalışan sarı-kırmızılılarda, dün akşam oynanan Kopenhag maçında forma giyen futbolcular antrenmanı rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. nbsp;Sakatlığı devam eden Hakan Balta antrenmanda yer almazken, Gökhan Zan ise tedavisinin ardından salon ve saha çalışması yaptı. nbsp;Ayrıca antrenmandan önce, Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma'nın doğum günü Brezilya usulüyle kutlandı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı doğum günü kutlamasında, Bruma sahaya getirilen pastadaki mumları üflerken takım arkadaşları tarafından yumurta ve un yağmuruna tutuldu. Ortaya oldukça renkli görüntüler çıkarken, sarı-kırmızılı futbolcuların keyfi ve neşesi dikkat çekti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...